CISUs initiativpris

kokarder

CISUs initiativpris

StatuetteVi er blevet indstillet til en pris!

CISUs initiativpris bliver uddelt ved deres generalforsamling den 6.april. MUNDU er en af tre kandidater til prisen, som bliver givet til en organisation som gør noget helt særligt i Danmark for at skabe opmærksomhed om udviklingssamarbejdet.

Her nedenfor kan du læse indstillingen.

 

Indstillingen fra CISUs bestyrelse

“Jeg vil gerne indstille Mundu til initiativprisen for deres arbejde med global dannelse. Mundu sætter global dannelse på skoleskemaet i landets grundskoler og ungdomsskoler, og formår at gøre det enkelt for undervisere landet over at inddrage globale perspektiver i undervisningen.

I oplysningsprojektet ’over muren’ sætter de fokus på de mange aspekter af migration, der findes, og hjælper med at skabe grundlag for, at man i skolen kan arbejde med migrations-temaet på en nuanceret måde, ved at få indblik i de mange forskellige aspekter og konsekvenser af migration.

Med deres ”Uretfærdig Middag” gør de vigtige emner helt jordnære, så man kan mærke problemstillingerne på krop og sind.

Mundu har i en årrække inspireret unge på videregående uddannelser, ikke mindst lærere, til at arbejde med disse problemstillinger i deres undervisning og hverdag. Dermed har Mundu også en stor effekt udenfor egne initiativer, da de er med til at danne fremtidens undervisere.

Mundu arbejder for global dannelse gennem Bridge47, hvor de også formår at nå bredere ud end Danmark og ligeledes hjemtager mangfoldige perspektiver fra udenlandske civilsamfundsorganisationer.

Mundu søger samtalen, der kan danne unge mennesker globalt og dermed gøre dem i stand til at reflektere over den verden, de lever i. Derfor skal de indstilles til CISUs initiativpris.”

Læs mere om CISUs initiativpris her på deres websted.

Skriv en kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Name*

Email

Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.