Del dine ideer!

Ann Arbor, coloured light bulbs

Del dine ideer!

Arbejder du med oplysning, global undervisning eller innovativ uddannelse? Mener du, at uddannelse kan forandre verden til det bedre?

Hvis dit svar er ja, så inviterer Bridge 47 dig til at deltage i minipuljens tildeling af midler til innovative uddannelsesprojekter. Vi mener nemlig, at uddannelse kan bidrage til at vende negative globale tendenser.

Minipuljen efterlyser små (regionale, lokale, fællesskaber) innovative projekter, der viser hvad global medborgerskabsundervisning og værdibaseret uddannelse kan i praksis.

Formalia

Projektets budget må ikke være højere end kr. 37.200 / 5.000 €. Ansøgere skal selv finansiere 5 %, så tildelingen kan højst være på kr. 35.340 / 4.750 €.

Ansøgere som er heldige modtagere af en tildeling fra minipuljen bliver inviteret til en to-dages design thinking workshop i marts 2019 for at vise deres innovative uddannelsesprojekt frem. 

Ansøgningsfristen for at indsende projektforslag er den 24.januar 2019.

Minipuljen er åben for aktive nonprofitorganisationer, der arbejder i et af de følgende lande: Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Irland, Letland, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Tyskland.

Mere information

Hvis du har brug for mere information, kan du kontakte en af os:  

Bridge 47 logo

Bridge 47 – Building Global Citizenship er et projekt skabt og implementeret af 16 europæiske og globale folkelige organisationer. Projektet vil mobilisere og gøre det globale civilsamfund i stand til at medvirke til en transformation hen mod global retfærdighed og udryddelse af fattigdom via Global Medborgerskabsundervisning. Læs mere om Bridge 47 på dansk her.

Dette projekt er medfinansieret af Den Europæiske Union.

Skriv en kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Name*

Email

Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.