Globalt netværk

Bridge 47 netværk

Globalt netværk

Hvad er Bridge 47 netværket?

Bridge 47 netværket bringer mennesker sammen fra hele verden for at samarbejde om læring og undervisning, der skaber forandring og aktivt medborgerskab. Netværket blev startet i 2014 for at skabe et læringsforum for medlemmer og hjælpe med at finde og skabe inspirerende samarbejdsmuligheder. Til nu har Bridge 47 faciliteret utallige globale forbindelser, og vi stræber mod at skabe en levende undervisningskoalition, som inspirerer hjerte og sind på tværs af kontinenter.

Det unikke ved netværket er, at det er det første netværk af sin slags, der faciliterer samtale mellem forskellige interessenter og aktører i det brede 4.7 fælleskab globalt og i Europa.

Delmål 4.7

Inden 2030 skal alle elever have tilegnet sig den viden og de færdigheder, som er nødvendig for at fremme en bæredygtig udvikling, herunder bl.a. gennem undervisning i bæredygtig udvikling og en bæredygtig livsstil, menneskerettigheder, ligestilling mellem kønnene, fremme af en fredelig og ikke-voldelig kultur, globalt borgerskab og anerkendelse af kulturel mangfoldighed og af kulturens bidrag til en bæredygtig udvikling.

Hvad gør vi?

Vi er fortalere for verdensmålenes delmål 4.7, som handler om forandrende læring = global undervisning og undervisning for bæredygtig udvikling. Vi tilbyder et space til at lære, netværke, forbinde og dele deltagerorienterede undervisningsmetoder og værktøjer til alle – både entusiaster og eksperter i transformativ undervisning. På den måde kan de bidrage til at inspirere mennesker til at handle og rent faktisk gøre tingene anderledes. Du kan få et smugkik på, hvordan vores globale sammenkomster ser ud: Unlocking the power of 4.7 – Bruxelles, Global Citizenship Education for Systemic Change -Beograd og Envision 4.7 – Helsinki.

Hvem kan blive medlem?

Alle som deler vores værdier og som er engagerede i uformel og formel uddannelse som et redskab til at opnå bæredygtig udvikling og social retfærdighed kan deltage hos os. Vores netværk er meget sammensat. Vi består af civilsamfundsorganisationer, højere læring, beslutningstagere, undervisere og aktivister – og nogen af os kommer også fra den private sektor.

Hvilke fordele giver det?

  • Du kan samarbejde med os om fortalervirksomhed for delmål 4.7. Kontakt os, hvis du vil samarbejde uanset om det er på FN eller EU-niveau eller andet.
  • Du kan få opmærksomhed på dine historier, begivenheder og ressourcer via vores kommunikationskanaler. Vi har en solid rækkevidde til transformativ undervisning globalt.
  • Du får information og undertiden invitationer til at deltage i vore kurser, webinarer, begivenheder og andre netværksmuligheder online og offline.
  • Vi vil hjertensgerne høre fra dig om det arbejde, som du gør og støtte dig i at finde interessante organisationer eller enkeltpersoner, som du kan skabe partnerskaber med.
  • Du kan berige dit arbejde med unikke perspektiver fra medlemmer, som har meget forskelligartede geografiske, kulturelle og professionelle baggrunde.
  • Andre ideer? Du er velkommen til at kontakte os!

Hvordan bliver du medlem?

Du kan blive medlem ved at udfylde et kort spørgeskema vedrørende dig, dine interesser, dine behov og din ekspertise. Det tager bare få minutter, og dine svar hjælper os til at få et overblik over netværket samt giver os ideer til, hvordan vi bedst kan skabe diskussioner og samarbejde.

Søg om medlemskab her.


Bridge 47 – Building Global Citizenship er et projekt skabt og implementeret af 16 europæiske og globale folkelige organisationer. Projektet vil mobilisere og gøre det globale civilsamfund i stand til at medvirke til en transformation hen mod global retfærdighed og udryddelse af fattigdom via Global Medborgerskabsundervisning.

Læs mere om Bridge 47 på dansk her.

Dette projekt er medfinansieret af Den Europæiske Union.

Skriv en kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Name*

Email

Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].