Let’s Act! – Lad os handle! Lærerkursus

Let’s Act! – Lad os handle! Lærerkursus

Let’s act! er en gratis, interaktiv og fleksibel læringsplatform. Her kan eleverne udforske temaer om menneskerettigheder, verdensmål og bæredygtighed i deres eget tempo. Lærere bliver understøttet i blended learning med lærervejledning og videoer om digitale værktøjer. Lærerkurset giver en introduktion til platformen med smagsprøver på elevopgaverne.

Om læringsplatformen Let’s Act!

Let’s Act! indeholder temaer om næsten alting, der vedrører bæredygtighed. Fra global økonomi, den transatlantiske slavehandel, Silkevejen til planetære grænser, vippepunkter og Parisaftalen. Det betyder, at Let’s Act! kan bruges i tværfaglige sammenhænge som fx temauger eller i timeløse fag og emner.

Let’s Act! understøtter lærere i blended learning

Lærere får en omfattende lærervejledning som kan støtte lærerne i undervisningen af de fem hovedtemaer. I manualen finder læreren inspiration om, hvordan de kan arbejde med Let’s Act! og de mange undertemaer. Vejledningen består af introduktion og kontekst, pædagogisk og didaktisk tilgang samt små videoer om webværktøjer som EdPuzzle, Canva, Visme og mange andre. Vejledningen foreslår undervisningsmetoder, hvor lærerne arbejder med forforståelsen hos eleverne, facilitering af refleksion og diskussion, informationsvideoer og klasserumsaktiviteter.

Alle temaer og undertemaer er kortlagt i forhold til Faglige Fælles Mål.

Lærerkursus

Udover en introduktion til Let’s Act! læringsplatformen prøver vi et par af øvelserne. Kurset bliver skræddersyet til deltagernes faglighed.

Tilgå Let’s Act! læringsplatform om verdensmål her.

 

MÅLGRUPPE: Undervisere i grundskolen

TID OG STED: På din skole, når det passer jer. 

VARIGHED: Op til 3 lektioner 

PRIS: kr. 1.900 pr. forløb for 15-30 lærere.