På landevejen igen med Trommer&Tale

På landevejen med Trommer&Tale

På landevejen igen med Trommer&Tale

Til efteråret drager MUNDU for femte gang på landevejen med det glade globale budskab. Med støtte fra Danidas Oplysningsbevilling går turen ud til skoler i Vandkantsdanmark med projektet Trommer&Tale.

 

Gratis tilbud

Trommer&Tale er et gratis tilbud om kombineret gæstelærerbesøg for elever og kursus for lærere. To af MUNDUs globale gæstelærere, Jimmy Mhukayesango fra Zimbabwe og Cheikhou Diarra fra Senegal, går i dialog med eleverne og udfordrer deres forestillinger om Afrika i en ramme af musik, rytmik og bevægelse. Imens inspirerer medarbejdere fra MUNDUs sekretariat lærerne til at inddrage globale perspektiver i undervisningen med et praksisnært lynkursus i, hvad global undervisning handler om, og hvordan man kan gribe det an.

 

Hårdt, men sjovt at være på landevejen

Det er lidt hårdt at være væk fra kontoret og overnatte på et nyt vandrehjem hver nat i fem uger. Men det er også rigtigt sjovt og meget inspirerende at være ude i felten og møde vores målgruppe ansigt til ansigt! Det giver os stor respekt for det vigtige stykke arbejde lærere udfører, og vi håber at vi også inspirerer dem tilbage. Det mærker vi, at vi gør, og vi tager med glæde endnu en tur på landevejen, for vi tror på effekten af det personlige møde og brænder for den direkte dialog omkring noget så vigtigt som at åbne skolen for verden og verden for skolen.

 

Vi kommer vidt omkring

Trommer&Tale-turnéen har været “udsolgt” hvert eneste år, og siden første turné i 2012 har vi besøgt over 130 skoler. Det bliver til rigtig mange lærere, der har fået inspiration til at tænke det globale ind i deres daglige undervisning, og endnu flere elever, der har fået et personligt møde med og lov til at stille alle mulige (og umulige) spørgsmål til vores globale gæstelærere.

 

Skal din have besøg af os?

I efteråret 2016 kommer vi forbi Bornholm, Vestsjælland, Fyn, Vest- og Nordjylland. Se vores rejseplan her og kontakt os for at tilmelde din skole. Skynd dig – det er først til mølle!

Du kan melde dig til ved at skrive til os på mundu(at)mundu.dk eller ringe på tlf. 86 12 20 78.

Trommer&Tale er støttet af Danidas Oplysningsbevilling.

 

 

Skriv en kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Name*

Email

Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.