Projektopdatering – Let’s Act!

Projektopdatering – Let’s Act!

Let's Act! logoI begyndelsen af foråret 2022 har MUNDU sammen med samarbejdspartnere arbejdet på projektet Let’s Act! 

Projektets mål er at udvikle en e-læringsplatform, der kan give elever i alderen 12-16 år en bedre forståelse for verdensmålene og klimaforandringer. Denne forståelse kan skabes gennem platformens temaer, såsom: bæredygtig udvikling, klimaforandringer, CO2-udslip, biodiversitet, og det vi skal gøre for at redde planeten.

Vores gode samarbejdspartere er i gang med at udvikle mere undervisningsmateriale til platformen.

Alt materiale er forskningsbaseret. Det udviklede materiale er på engelsk, og vi er i gang med at oversætte til: Bulgarsk, italiensk, rumænsk og dansk. Derefter lægger vi det løbende op på platformen. Vi har også en lærevejledning med små videoer med inspiration til undervisningen.

Lige nu er projektet i gang med at teste lektion 1, så vi får afprøvet platformen. Og i november skal vi teste lektion 1 og 2. Vi har brug for flere lærere, som kan hjælpe os med det. I foråret 2023 går projektet i gang med sidste testfase, hvor vi skal teste alle lektionerne 1-5 samlet. Måske er det dig?

Omfang
Det vil tage omkring fire til otte lektioner at teste med eleverne, her i november til december. Dertil kommer et spørgeskema for dig og du kan vælge at blive interviewet af forskerne bag platformen efterfølgende. Du kan godt glæde dig, for materialet er flot og intuitivt.

Det gode argument
Det er sjovt at være med til at teste. Du får ny inspiration til din undervisning. Dine elever får en unik mulighed for at bidrage til design af struktur, funktionalitet og indhold i materialet. Det er muligt at give klassen eller dine elever et certifikat fra projektet på deres bidrag.

 

Best practice
Hvis du er en af den slags lærere, som har gode ideer og bruger forskellige slags online-værktøjer, så vil vi gerne bede dig om en særlig tjeneste. Kunne du lave en lille optagelse af et af de online-værktøjer, som du bruger? Vi skal bruge en række små film af 1½ minuts varighed, der inspirerer lærere i Europa til at bruge nye værktøjer.

JA, det kan jeg godt
Dejligt! Du skal bare sende dit navn, din skoles navn, klassebetegnelse til os på mundu@mundu.dk eller udfyld denne formular. Hvis du også gerne vil lave en best practice video, så skriv lige det også. Derefter får du tilsendt instruktioner fra forskerteamet på VIA University College fra enten Lektor Michal Pilgaard eller lektor Maja Melballe Jensen.

JA, men
Dejligt! Du kan altid deltage i foråret, bare skriv det, når du kontakter os.

Der er lukket for kommentarer.