Trommer&Tale

Gratis kursus og kulturmøde om global undervisning

NB! Desværre kan vi ikke længere afvikle den landsdækkende turné gratis på grund af manglende finansiering fra Danidas Oplysningsbevilling.

ULF i Århus har købt 10 forløb til skoler i Århus – tilmeld dig via denne side – husk at skrive, at det drejer sig om Trommer & tale.

Hvert efterår siden 2012 har MUNDU rejst rundt i landet og slået på tromme for den globale dimension i undervisningen. Vi kommer på besøg på jeres skole og giver lærerne inspiration til at tænke globalt i alle fag med et kursus propfyldt af konkrete idéer og referencer. Imens slår to af vores gæstelærere – helt bogstaveligt – på tromme – og synger, danser og går i dialog med jeres elever.

 

FORM

  • Fælles opstart i skolens gymnastiksal eller aula. Vi præsenterer MUNDU og vores globale gæstelærere, Cheikhou fra Senegal og Jimmy fra Zimbabwe, og så varmer vi op sammen.
  • Så går lærerne til lynkursus i global undervisning, mens eleverne fortsætter kulturmødet med Cheikhou og Jimmy.
  • Fælles afslutning – lærerne vender tilbage og får en smagsprøve på, hvad eleverne har lavet.

 

MÅLGRUPPE: Indskoling, mellemtrin og udskoling samt lærere, ledere, pædagoger og bibliotekarer 

TIDSFORBRUG: 3 lektioner

ANTAL ELEVER: Op til 80

ANTAL LÆRERE: Ubegrænset

PRIS:  Fra 5000 kr.

 

Hent en digital udgave af den lærervejledning, vi udleverer på kurset →
(Det er også muligt at købe trykte eksemplarer af lærervejledningen til 50 kr. stykket.) 

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].