Vil du være frivillig?

frivillig til verdensspejl festival

Vil du være frivillig?

Nu kan du melde dig som frivillig til Verdensspejl Festival i Århus Festuge. Festivalen fejrer verdens mangfoldighed og sætter fokus på kulturel og social rigdom i dele af verden, der ellers mest bliver beskrevet som fattige.

Hvad laver en frivillig ved Verdensspejl Festival?

Vi har brug for mange forskellige slags frivillige. Alle skal være klar til at give en hånd for at skabe et uformelt og familievenligt forum for global oplysning, kulturudveksling, samarbejde og samvær. Som frivillig på Verdensspejl Festival kan du blive engageret i:

 • Håndværk og teknik
  For dig, der har hænderne skruet rigtigt på og gerne vil spare nogle ture til fitnesscenteret og i stedet løfte paller med et godt formål. Et par hundrede paller skal blive til scene, markedsplads og møbler. Derudover indrettes et helt Ridehus og trækkes strøm, så vi kan få lys i de kulørte lamper, lyd i forstærkerne, varm mad og kolde øl. Det gør ikke noget, hvis du er en haj til at bakke med en trailer eller at manøvrere et skrummel af varevogn.
 • Udsmykning og inventar
  For dem, der mener, at æstetik er mere end prikken over i’et og ikke kan lade være med at dømme efter udseendet. Vi har fået hjælp af en gruppe arkitekter til at få skabt et flot rum. Vi har brug for kompromisløse æstetikere, der kan få meget ud af lidt, har du her muligheden for at få sat et meget synligt aftryk på festivalen.
 • PR, kommunikation og dokumentation
  Vil du være med til at sørge for, at Verdensspejl Festival bliver the talk of the town? Vi skal have plastret byen til med plakater, kontaktet verdenspressen og sat himmel og jord i bevægelse på de sociale medier. Er du god til at fotografere og filme, så har vi også brug for, at de forskellige aktiviteter på festivalen bliver dokumenteret.
 • Musik og shows Når festivalen løber af stablen, er du den, der tager imod musikerne, hjælper med at rigge op og gårvores lydmand til hånde.
 • Café og bar Verdensspejl Festival har sin egen café, som vi skal have fyldt med gode sager og bemandet med søde folk. Så vi hører gerne fra dig, hvis du er en af dem. Eller hvis du er mesterbager og gerne vil smide yndlingskagen i puljen. I weekenden og om aftenen bliver caféen til bar.
 • Værter Imødekommende og servicemindede værter udfylder en vigtig funktion på festivalen! Det er dem, man hiver fat i, hvis man som deltager har spørgsmål. De skal gå til hånde, hjælpe med at “slukke brande” og sørge for, at det er rent og pænt og generelt rart at være på festival-området.

Hvem står bag?

Det er U-huset i Aarhus, som står bag festivalen. Det er en forening, der samler 16 u-landsorienterede organisationer. Festivalen koordineres af MUNDU – center for global dannelse. I år bliver festivalen afviklet i Ridehuset i Aarhus i perioden fra søndag den 28. august til lørdag den 3. september 2016.

Tilmeld dig som frivillig

Skriv til verdensspejl@verdensspejl.dk eller ring på tlf. 86 12 20 78.

Skriv en kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Name*

Email

Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.