Netværk for Verdensmål & undervisning

Bliv del af et fagligt netværk om inddragelse af Verdensmål i undervisningen

Børn og unge står med verdens fremtid i deres hænder. Det er en verden med massive udfordringer, men heldigvis har vi en plan for, hvordan vi håndterer dem – FNs Verdensmål for bæredygtig udvikling. Som underviser har du en unik mulighed for at motivere dine elever til at tage medansvar for, at vi når i mål med denne storstilede plan.

Netværk for Verdensmål & undervisning udspringer af to store seminarer med overskriften Verdensmål i undervisningen, som MUNDU sammen med CFU VIA og CFU Absalon var vært ved i november 2017. Her fik undervisere af alle slags inspiration fra spændende talere som Mogens Lykketoft og Steen Hildebrandt og fra engagerede praktikere til at inddrage Verdensmålene i deres undervisning.

På seminaret blev der udtrykt behov for yderligere videndeling og idéudveksling på området. Det vil vi fra MUNDUs side gerne være med til at facilitere. Derfor dette netværk. Det er stadig i sin spæde vorden, men hvis du vil være med fra start og holde dig orienteret, så kan du i første omgang tilmelde dig en mailingliste ved at udfylde nedenstående formular. Så vil vi opdatere dig, efterhånden som netværket tager form.

 
* obligatorisk felt


Når du tilmelder dig netværket indsamler vi dit navn, titel,  e-mailadresse, dato for tilmelding.

Læs mere om MUNDUs persondatapolitik her.

Møder i netværket

Læs om møder i netværket her.