Start en forandringsrejse med Bridge 47!

Start en forandringsrejse med Bridge 47!

Er du interesseret i at gøre din undervisning mere forandrende, transformativt, udviklende og emancipatorisk? Deltag i Bridge 47’s forandringsrejse. Formålet er at tackle grundlæggende årsager til globale kriser via undervisning.

forandringsrejseDu kan nu ansøge om at være med i ”Tackle grundlæggende årsager til globale kriser via undervisning – en transformativ læringsrejse”. Denne rejse er skræddersyet for ansatte i folkelige organisationer, der arbejder med Global Undervisning (Global Citizenship Education) såvel som aktivister og forandringsagenter, som arbejder med undervisning, uddannelse og oplysning som et værktøj til at facilitere forandring.

Rejsen inviterer deltagerne til at reflektere over deres egen undervisningspraksis. Forandringsteorier bliver inddraget, og vi lærer af hinanden. Når rejsen er ovre, forestiller vi os at deltagerne og deres organisationer bliver klædt bedre på til at anvende nye og innovative tilgange fra Global Undervisning. Deltagerne bliver bedre til at inddrage tematikker og metoder fra Global Undervisning.

Indhold, pris og tilmelding

Rejsen består af tre fysiske workshops, webinarer, online vejledning og udveksling, individuel forskning og en eksperimentel aktion.  Rejsen starter i oktober 2018 og slutter i maj 2019.

Ansøg om at være en del af denne spændende rejse inden 26.juni. Vi giver alle deltagere direkte besked i den første uge af juli. Vi anmoder deltagerne om at betale en del af udgiften baseret på en solidarisk selvvurdering (300 – 1000 €).

Flere detaljer og link til tilmelding kan du finde  her i dette engelsksprogede dokument.

Få mere information hos

Sonja Salminen, MUNDU/Bridge 47, sonja.salminen@bridge47.org, Tlf. 60 58 20 78

Timo Holfhoff, Rejsekoordinator, timo.holthoff@bridge47.org, Tlf. 00 49 511 10555 476  (på engelsk).

 

Dette projekt er medfinansieret af Den Europæiske Union.
Bridge 47 – Building Global Citizenship er et projekt skabt og implementeret af 16 europæiske og globale folkelige organisationer. Projektet vil mobilisere og gøre det globale civilsamfund i stand til at medvirke til en transformation hen mod global retfærdighed og udryddelse af fattigdom via Global Medborgerskabsundervisning. Læs mere om Bridge 47 her.

Der er lukket for kommentarer.