Lad os handle – Let’s Act

Let's Act!

Lad os handle – Let’s Act

I projektet Let’s Act! skal MUNDU sammen med partnere i Bulgarien, Rumænien, Italien og Danmark producere en læringsplatform. Elever fra 6.-10. klasse skal have en bedre forståelse af de af FN’s Verdensmål, som vedrører det at bevare planeten, energi, co2-udslip, forbrug og meget andet. Platformen skal bidrage til at eleverne får udsyn og give dem en større global forståelse. På den måde uddanner og motiverer vi eleverne til at skabe en mere bæredygtig verden.

Udover læringsplatformen vil vi også træne lærere til at blive bedre til blended learning. I løbet af 2022 udgiver vi en lærermanual med oversigt over digitale værktøjer og best practice videoer.

Program for IT og læring på VIA University College er den danske samarbejdspartner. De står for forskningsdelen i projektet. I slutningen af projektet vil vi blive klogere på best practice og på online læring via to forskningsrapporter.

Indholdet på læringsplatformen bliver inspireret af fem videnskabelige artikler, som er skrevet af Fondazione AEM og MUNDU. Det er AEM og MUNDU, som omsætter indholdet til undervisning i samarbejde med Program for IT og læring og den italienske partner Erasmus Learning Academy.

Læringsplatformens sprog bliver engelsk med oversættelsesmulighed til italiensk, dansk, bulgarsk og rumænsk. Materialet bliver kortlagt op mod faglige mål i de enkelte lande.

Flere skoler er knyttet til projektet. To af dem er egentlige partnere. Det er Colegiul National “Vasile Alecsandri” IASI i Rumænien og 138th SUZIE ”Prof. Vasil Zlatarski” i Bulgarien. Desuden har Let’s Act kontakt til flere andre skoler i  Canada, Indien, Kenya, Malaysia, Danmark, Italien, Rumænien, Sri Lanka og Bulgarien.

MUNDU og VIA afholder workshops  om læringsplatformen ved Norddjurs Kommunes Læringsmesse HVIN den 28. juni samt på Klimafolkemødet i Middelfart i september.

MUNDU er projektleder på projektet i tæt samarbejde med italienske Fondazione AEM.

Følg Let’s Act på projektets websted eller Facebook-side.

Læs også Camillas indlæg om projektet her.

 

 

Der er lukket for kommentarer.