Red planeten!

Red planeten!

Vær med til at redde planeten og spil vores nye spil!

Jorden er temmelig ødelagt, fordi menneskeheden ikke har reageret i tide på alle advarsler fra forskere i forhold til at beskytte planetens miljø. Nu skal du som en aktiv medborger kontrollere robotter i vores nye spil og sørge for at indsamle og genbruge ressourcer. Du skal også rydde op efter den massive forurening.

Spillet handler om at beskytte miljøet og om at leve bæredygtigt for at passe på vores fælles jord.

MUNDU efterlyser cirka 100 studerende, som vil være med til at lancere vores nye spil en dag i starten af september. 

Lanceringen kommer til at foregå et centralt sted i Århus. MUNDU og Bridge 47 er vært for lidt mad og drikke i løbet af lanceringen. Vi regner med, at det hele varer et par timer. Det er nødvendigt at tilmelde din klasse for at kunne være med. Tilmeldte deltagere får nærmere besked om tid og sted i august.

Tilmeld dig her.

Hvem står bag?

Bridge 47 besluttede at producere et spil med global undervisning som omdrejningspunkt. Spillet bliver udviklet i Slovakiet af organisationen AMBRELA i tæt samarbejde med studerende fra OpenLab.

 


Bridge 47 – Building Global Citizenship er et projekt skabt og implementeret af 16 europæiske og globale folkelige organisationer. Projektet vil mobilisere og gøre det globale civilsamfund i stand til at medvirke til en transformation hen mod global retfærdighed og udryddelse af fattigdom via Global Medborgerskabsundervisning.

Læs mere om Bridge 47 på dansk her.

Dette projekt er medfinansieret af Den Europæiske Union.

Skriv en kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Name*

Email

Website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].